WWE | Cartoon Network | Full RPG'ler...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ben 10 Son Çıkan Oyunu Ben 10 Alien Force Vilgax Attack

Ben 10 Son Çıkan Oyunu Ben 10 Alien Force Vilgax Attack Empty Ben 10 Son Çıkan Oyunu Ben 10 Alien Force Vilgax Attack

Mesaj tarafından Admin Salı Nis. 13, 2010 12:48 pm

Evet arkadaşlar.Ben10 yapımcıları yeni bir oyun ile karşımızda.Ben 10 Alien Force Vilgax Attack.Benim oyun izlenimlerim pozitif yönde.Çünkü bu sefer tuşlar bana göre biraz daha kolay.Ben PSP de oynadım ve çok memnun oldum.Güzel bir oyunmuş.Hakkını vermeden geçemem.İlk bölümde tüm uzaylılar (Alien X hariç) var.Fakat bir yere kadar geliyoruz,orda bir adam çıkıyor.Onu yeniyoruz fakat o bu sefer başka bir yaratık çağırıyor.Yaratık dediğim süt reklamının panosunu canlandırıyor ve bir içicek geliyor.Onuda yeniyoruz fakat bir cinematix karşımıza geliyor.Bu içiceğe ben önce Humongosaurs,sonra Swarmfire sonra Cannonbolt oluyor.Fakat Omnitrix aşırı yüklenmeden dolayı duruyor.Azmuth o anda beliriveriyor ve Omnitrix e çok fazla yüklendiğini sölüyor.Ben Bunu sen yaptın ve şimdi düzeltebilirsin diyor.Azmuth üzgünüm Ben Omnitrix artık kısıtlı uzaylılarla gidebilirsin diyor.Ben Ooo Adamım diyor ve AZmuth gidiyor.Sonra esas macerazmız başlıyor.Evet arkadaşlar ilk izlenimlerim bunlar zaten çok zor oyun daha 3. bölümdeyim.Sonraki izlenimlerimi paylaşıcağım. +Rep
Admin
Admin
Admin

https://fullwwecn.yetkin-forum.com

- Similar topics